WINTER
airblaster-small

Η είναι η εταιρεία που θα σε κάνει να νιώσεις ελεύθερος! Προσφέροντας μεγάλη γκάμα ρουχισμού για Snowboard, Streetwear καθώς και πολύχρωμα και αφάνταστα αξεσουάρ για όλους.

8d08323e47d67510ffdfe17e00e957af

Μια ανεξάρτητη γαλλική μάρκα freeski από τo Chamonix που γεννήθηκε από την επιθυμία σύγκρουσης ομορφιάς και αποτελεσματικότητας στα σκι.

briko-small

Μια ιταλική μάρκα που κατασκευάζει εμβληματικά προϊόντα όπως κράνη, γυαλιά και ειδικά γυαλιά για αθλητές που απαιτούν απόδοση και ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς

foto_kLemen Razinger_Elan Visarje 21.3.2019_high res-3524_DSC3524

Ένας εξειδικευμένος κατασκευαστής σκι στις Άλπεις της Σλοβενίας, δημιουργεί από τα καλύτερα σκι στον κόσμο, για φίλους και οικογένειες που ζουν για το σκι και για τις καλές στιγμές στα βουνά.

killtec1

Η μάρκα αναπτύσσει συλλογές για σπορ και αναψυχή με πάθος και εμπειρία. Το σκι και οι δραστηριότητες για την ύπαιθρο είναι οι βασικές δεξιότητες της εταιρείας, όπου οι τρέχουσες μοντέρνες τάσεις ενσωματώνονται στο σχεδιασμό.

pomoca1

Η Pomoca είναι μια ελβετική εταιρεία ειδική για της φώκες σκι που σίγουρα έχει πετύχει στην,ειδικότητά του. Αν και είναι δύσκολο να πούμε με βεβαιότητα τι κάνει τις φώκες να έχουν τόσο καλή απόδοση, καθώς η ακριβής φόρμουλα που χρησιμοποιούν είναι ένα εμπορικό μυστικό, γνωρίζουμε ότι ανεβαίνουν και γλιστρούν εκπληκτικά.

racer-small

Γάλλική εταιρεία, σχεδιάζει γάντια και προστατευτικά για τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Τα προϊόντα φημίζονται για την άνεσή τους, τη φινέτσα της συναρμολόγησης και τη συνέπεια των τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται.

Roxa-small

Μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο Asolo (Ιταλία), το σπίτι της μπότας του σκι. Η εταιρεία εστιάζει στην καινοτομία και την υψηλή τεχνολογία. Η αποστολή να δώσει σε όλους την καλύτερη δυνατή εφαρμογή- fit.

MOUNTAIN SPORTS/CLIMBING
arva-small

Το επίκεντρο της Arva είναι να σας κρατήσει ασφαλείς όταν πρέπει παρέχοντας τα καλύτερα προϊόντα ασφάλειας χιονιού στη βιομηχανία. Η Arva είναι εκεί μαζί σας πριν από την ανατολή του ηλίου και αναζητά συνεχώς το καλύτερο προϊόν.
blue-ice-small

H γαλλική Blue Ice, αποτελείται από παθιασμένους ορειβάτες, αναρριχητές και σκιερς. Είναι μία εταιρία που ενδιαφέρται για το περιβάλλον, τους πελάτες της και τις λεπτομέρειες των προϊόντων της.

942e7238-685d-47ff-a784-fee56c037268

Η μάρκα των αθλητών για τους αθλητές. 100% αφοσιωμένοι σε αθλήματα αντοχής στο βουνό με στόχο την υποστήριξη αθλητών, 365 ημέρες το χρόνο με προϊόντα υψηλής απόδοσης

eledrid-small

Η αναρρίχηση είναι στα γονίδια της γερμανικής Edelrid, είτε πραγματοποιείται στο βράχο, είτε στο γυμναστήριο , είτε στον χιόνι και τον πάγο.

edelweiss-small

Η Edelweiss πάντα συνόδευε τους πρωτοπόρους του αλπινισμού και της αναρρίχησης προτείνοντας σχοινιά αναρρίχησης προσαρμοσμένα στις φιλοδοξίες τους. 

evolv1

Ηγετική δύναμη στην αγορά παπουτσιών της αναρρίχησης. Παράγει από τα καλύτερα προιόντα αναρρίχησης με τις καλύτερες επιδόσεις και πωλήσεις. Η Evolv κατασκευάζει επίσης καθημερινά παπούτσια και αξεσουάρ αναρρίχησης.

gabel-small

Η Gabel είναι μια εταιρεία η οποία στο εργοστάσιο της στην Βόρεια Ιταλία, δημιουργεί υψηλής ποιότητας και αντοχής μπατον.

nograd-small

Η Nograd είναι μια γαλλική εταιρεία ρούχων αναρρίχησης. Τα ρούχα της Nograd είναι τέλεια και για την καθημερινότητα, αφού έχουν τόσο ωραία σχέδια, είναι εξαιρετικά άνετα και απρόβλεπτα!

🤘No rules, No codes, No glory

redchilli-small

Η γερμανική Red Chili αποτελεί το μικρό αδερφάκι της Edelrid, εστιάζοντας στα ποιητικά αναρριχητικά παπούτσια αλλά και στον ρουχισμό του αγαπημένου μας αθλήματος.

wildcountry1

Παραγωγός των καλύτερων εργαλείων αναρρίχησης στον κόσμο και γνωστή για την εφεύρεση του Friend, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ρίξτε μια ματιά στα cams, τα παξιμάδια, τους γρύλους, τις τροχαλίες, τους ascenders και άλλα.

CROSS ACTIVITY
JULBO_VERMONT_HERI_19©Sémaphore

Ηγέτης στα γυαλιά ηλίου υψηλής απόδοσης, η Julbo προσφέρει μάσκες και γυαλιά ηλίου υψηλής ποιότητας για σπορ, καθώς και κορυφαία γυαλιά για παιδιά.

neon-small

Η αποστολή της Neon Kactus είναι απλή… να δημιουργήσει ένα καλύτερο αύριο! Επαναχρησιμοποιήσιμα προϊόντα για έναν εν κινήσει τρόπο ζωής με ασυναγώνιστο στυλ και απόδοση που θα μειώσουν την ανάγκη για παραγωγή και κατανάλωση πλαστικών.

qwertch-small

Η Qwetch δημιουργεί ισοθερμικές και πρακτικές εναλλακτικές επιλογές, οι οποίες είναι πάνω από όλα υγιεινές και βιώσιμες για το περιβάλλον.

sidas

Από τη δημιουργία της, η Sidas αντλεί τη δύναμή της από τέσσερις βασικές αξίες: Καινοτομία, πάθος, απόδοση και δέσμευση. Η SIDAS είναι το στήριγμα του ποδιού για το κάθε επόμενο βήμα.

wantalis-small

Η Wantalis δημιουργεί έξυπνα και καινοτόμα αξεσουάρ έτσι ώστε όλοι οι αθλητές να μπορούν να βιώσουν καλύτερα το άθλημά τους. Από ζώνες μέσης έως αξεσουάρ smartphone, αυτή η μάρκα προσφέρει λύσεις σε πολλές δραστηριότητες.